Over bedrijf

AnQore zet zich in om haar impact op het milieu te verminderen en om eerder dan 2050 CO2-neutraal te zijn. Daarom biedt AnQore kansen voor de lange termijn voor haar klanten, mensen en leveranciers en blijft het een langdurige en betrouwbare partner voor iedereen die met AnQore werkt.

AnQore, voorheen onderdeel van Koninklijke DSM, heette oorspronkelijk DSM Acrylonitrile en is gevestigd in het Chemiepark Chemelot in Geleen, Nederland. Het bedrijf, opgericht in 1969, heeft langdurige relaties met toonaangevende klanten in Europa en daarbuiten. In augustus 2015 verwierf CVC Capital Partners 65% van de activiteiten, waarbij DSM een belang van 35% behield. Dit partnerschap combineert de financiële zekerheid van een toonaangevend wereldwijd Private Equity bedrijf met het unieke logistieke netwerk van een grote chemische krachtpatser.

Onze Europese contractklanten profiteren van onze uitstekende SHEQ-prestaties en uniek logistiek netwerk, waardoor we keer op keer consistent en betrouwbaar kunnen leveren.

We noemen dit SMART chemicals.

Portfolio

Video