Wat doet een procesoperator?

Als Procesoperator op Chemelot ben je bezig met het aansturen van een chemische fabriek. Hiervoor is het belangrijk dat je inzicht hebt in chemie en techniek maar waarbij veilig werken altijd voorop staat. Het is namelijk een grote verantwoordelijkheid om de zorg te dragen voor de veiligheid van jezelf, je collega’s en de omgeving.

Procesoperators controleren de stappen in het proces van de procestechniek en zorgen samen voor een goed eindproduct. Je hebt verschillende taken: je controleert de voortgang van het productieproces van de fabriek waar je werkt en je grijpt in als dat nodig is. Ook voer je controles uit op de installatie zelf. Klein onderhoud voer je zelf uit en groter werk wordt door de onderhoudsafdeling gedaan. Als de fabriek gestart of gestopt moet worden doe jij dat samen met je collega’s.

Procesoperator B trainee Chemelot (werken & leren)

  • Altijd 4 dagen weekend
  • Studeren in de baas z’n tijd
  • Nooit meer solliciteren
  • Werken bij de grootste werkplek van Limburg

Heb jij passie voor chemie en techniek en wil je daar je werk van maken? Dan is het werk-leertraject (BBL) bij Chemelot Talent Office echt iets voor jou!

 
 

Chemelot Talent Office biedt jou de mogelijkheid om een tweejarige opleiding te volgen tot procesoperator B met baangarantie en salaris. Tijdens deze opleiding ben je in dienst van Chemelot Talent Office. Je volgt één dag in de week les op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. De overige dagen doe je volgens het ploegenrooster praktijkervaring op in de fabriek bij een van de bedrijven op Chemelot (AnQore, Arlanxeo, Borealis, DSM, Fibrant, OCI, Sabic, Vynova, USG).

Zij gingen je al voor

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Heb je vragen over de opleiding of vacatures?

Voor vragen over het werk-leertraject neem contact op met Noa Henssen

Tel: 06- 39550205 of mail naar noa.henssen@chillabs.nl

Voor vragen over het werken als gediplomeerd procesoperator neem contact op met Noa Henssen

Tel: 06- 39550205 of mail naar noa.henssen@chillabs.nl

Voor algemene vragen kun je bellen naar: 046-7632110 of mailen naar: info@chemelottalentoffice.nl